FASHIONTOAST.COM

Dagens inspiration får fashiontoast stå för!

TOMTEN?


LAST YEAR


Ph:me.

BLACK DRESS


Lite fint från Hm. Klänningen borde förresten landa i mitt rum om en vecka! Kudden och påsen skulle gärna få göra det de också, men inte den här gången. Nu ska jag sova, pöss.

PHOTOS

Fick hem mina bilder idag! Så nu ska jag fylla på väggen i mitt rum med lite nya bilder, visar säkert någon bild senare! Kram.

OLDIES


Photos by me.
Har slöat hela dagen, nu blir det ett motionscykel-pass och plugg, senare ikväll Skärgårdsdoktorn + top model. Tja, höstlovet har rusat förbi och imorgon ska jag tillbaks till skolan igen.

HEADER

Ny header, hiss eller diss?

NEW

Här har ni allting som jag köpte igår, förutom ett halsband som jag inte fick någon bra bild på, men ni kommer säkert att se det längre fram!

WEDGES

Hemma igen! Köpte dessa skor idag, de är helt U.N.D.E.R.B.A.R.A. Klacken är lite över 10 cm och platån ca 3½. Tyvärr åker de som jag beställde i veckan tillbaks utan att jag ens hunnit se dem, eftersom jag inte ska kunna ångra mig, haha. Ni får se resten imorgon!

HOTELROOM

Tja, sitter på hotellrummet, äter B&J och kollar idol! Har varit på spaavdelningen idag och imorgon blir det shopping! Vi har världens finaste utsikt (bild 1). Ni nöja er med webcambilder nu, när jag kommer hem får ni se andra bilder, kram.

WEBCAM-PACKAR

Packar med lillebrorsan.

SUNSET

Tog en promenad vid vattnet, så otroligt fint.

Idag hade jag dagsverket, städade hela vinden, så nu har jag höstlov påriktigt! Imorgonbitti åker jag iväg till Helsingfors och tar in på hotell, sedan blir det shopping och spa med familjen. Laptopen följer med, så vi hörs på hotellet! Hugs.

HÖSTLOV!

Jag. Bilden jag lagt på är nyårsraketer.
Höstlov! Åh, så jag har längtat! Igår satte jag med historieboken upprtyckt i ansiktet nästan hela dagen, men nu tar jag paus från allt som har med plugg att göra. Om en timme kommer bästavännen och då sticker vi iväg på zumba, kram.

MATSUMOTO

Bildkälla:http://twiceas.blogg.se/
Skorna jag beställde igår var en nummer för stora, så om de inte passar står de ovanför på tur, fast kanske i grått eftersom de svarta är slut...

ELLOS

Gissa vem som just precis klickat hem dessa snyggingar? Överglad tjej!! Hörs imorgon.

AUTUMN LEAVES

Photos taken by me.
Det är så otroligt fint på morgnarna just nu! Oftast frost i gräset och en ljusröd himmel, så jag passade på att ta några bilder idag eftersom de har lovat regn resten av veckan!

GREEN

Koftan från Hm. Beställde ju också en grå t-skjorta men den får nog åka tillbaka.

MOVIE

Bilder från igårkväll med mina tjejer! Elin var också med, men ville inte vara med på bild.

PENSLAR

Fixade en hållare till mina penslar igår! Fick inspiration härifrån.
Nu börjar mitt rum vara så gott som fullt med madrasser, en stor tv, högtalare och även ett litet gulligt kylskåp som innehåller en hel del cola-burkar(hehe) vid fyra kommer mina girls  och då följer meterpizza, godis och en massa filmer! Kram.

PAKET

Titta vad som väntade på mig idag! Dock kommer ett av plaggen åka tillbaka tror jag...

Har slöat hela kvällen, bubbelbad, vampire diaries och Idol (+Marabou, det är ju Fredag!) Hörs imorgon.

09:06

Tjena! Sitter i skolans datasal. Kommer att bli en rätt slö dag idag, lärarfria timmar, gympa och provgenomgång. Efter skolan drar jag in till stan för att handla coca cola och annat gott till veckoslutet med mina tjejer! Hörs ikväll, Kram ♥

KALENDER 2010

Tänkte visa min skolkalender. Den kommer från Åhlens och det går enkelt att byta framsida, jag älskar den!
Nu sticker jag iväg på zumba med bästavännen!

Cookie dough

Finns det någon bättre glass? Näe, det tror jag inte. Käkar B&J och ska kolla film/ Gossip Girl. Kram.

FRILUFTSDAG


1 Bästavän. 2 Finaste Jenny. 3 Mussla. 4 En fin skylt. 5 Jag.

Bilder från friluftsdagen igår.

MAGAZINE

Har just pluggat färdigt all engelska, nu ska jag experimentera lite i photoshop och skicka efter bilder!

FACE MASK

1.By me yesterday. 2. Varje Söndag lägger jag alltid en av HMs ansiktsmasker, dom är underbara! Tror jag ska ta  den lila ikväll!
Nu ska jag packa lite inför utflykten med klassen imorgon och sedan ta en dusch, göra ansiktsmasken och en hårinpackning! Hörs imorgon, Kram.

10/10/10

Hittade den här sminkväskan som är perfekt till resor inne på Lindex igår! Halva priset på rea, ett riktigt kap!

Igårkväll kom Karolina hit, hon sov över och imorse blev det en sovmorgon. Nu ska jag tagga för imorgon blir det utfärd med min fina klass! Hörs senare!

JAG

Hej! Eftersom jag nyligen har startat den här bloggen, så tänkte jag berätta lite kort om mig själv!
Jag är en glad tjej som älskar att fotografera. Jag använder mig av en Pentax K2000 tillsammans med Tamron AF 18-200mm F/3.5-6.3 och standarobjektivet. Jag är också intresserad av mode, skönhet och inredning. Jag går sjunde klass i en liten skola mitt i skogen ett par kilometer hemifrån. Efter skolan tillbringar jag min tid tillsammans med vänner och för det mesta med kameran i handen. Jag bor tillsammans med mina föräldrar och min lillebror i ett vitt hus en halv kilometer från havet.
Jag är rätt beroende av musik och bär med mig min ipod som är fylld med allt från svensk rapp-musik till R&B i väskan rätt ofta.
Jag älskar sena sommarkvällar vid havet, Maraobus "Schwizer nöt" och när första snön faller på hösten.
Tja, det är väl lite kort om mig. Mer får ni läsa om i fortsättningen här på min blogg!
Förresten, den nya headern ska min vän Karolina ha cred för, tack så mycket!

SMYCKESHÅLLARE

Ringar från HM och Glitter, armbandet kommer från ONLY.

HM

Klickade hem en kofta och bas-tröja från Hm igårkväll!

FRIDAY


Tog en runda i stan igår. Köpte bland annat Kamera och bild, Neutrogenas toner och ett par jeans.

RSS 2.0